14:31 Κυριακή
26 Μαρτίου 2023

PHILENEWSGOALIN-CYPRUSPROPERTYCYPRUS-ISKARIERA
LIKEGOING OUTXRYSES SYNTAGESACTIVEPHILGROUP

Με συνεργάτες, οικογένεια και φίλους πέρασε ο Χριστοδουλίδης την τελευταία μέρα πριν από τις εκλογές

Στιγμές με συνεργάτες του, την οικογένεια του και φίλους του είχε την ευκαιρία να περάσει σήμερα ο ανεξάρτητος  υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μία μέρα πριν από τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.

«Μετά από μια μακρά και κουραστική προεκλογική εκστρατεία, σήμερα συναντιέμαι χαλαρά με την οικογένεια, με φίλους, με αγαπημένους συνεργάτες, να τους ευχαριστήσω που ήταν δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα, οι πλείστοι εκ των οποίων είναι εθελοντές και ήταν δίπλα μου από τις πρώτες μέρες.  Είναι σήμερα μια ευκαιρία να τους ευχαριστήσω για όλη αυτή την ανιδιοτελή στήριξη  σε αυτό τον μακρύ προεκλογικό αγώνα» ανέφερε ο κ. Χριστοδουλίδης.

Αναφερόμενος στην αυριανή εκλογική διαδικασία έστειλε το μήνυμα για μαζική συμμετοχή στις κάλπες: «Η αποχή δεν είναι επιλογή και ειδικότερα αναφέρομαι στη νέα γενιά του τόπου μας, στο μέλλον της πατρίδας μας ότι θα πρέπει να συμμετάσχουν μαζικά στην εκλογική διαδικασία, καθώς όλα αυτά που θα αποφασιστούν την επόμενη πενταετία αφορούν κατά κύριο λόγο τη νέα γενιά του τόπου μας. Άρα η νέα γενιά θα πρέπει να έχει και λόγο και ρόλο στην εκλογική διαδικασία και θα πρέπει να το δείξει μέσα από την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος».