14:47 Κυριακή
26 Μαρτίου 2023

PHILENEWSGOALIN-CYPRUSPROPERTYCYPRUS-ISKARIERA
LIKEGOING OUTXRYSES SYNTAGESACTIVEPHILGROUP

Χριστοδουλίδης: Πολύ σημαδιακή για μένα η σημερινή μέρα

Περιτριγυρισμένος από πλήθος κόσμου, στη γενέτειρά του Γεροσκήπου, ο Νίκος Χριστοδουλίδης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Αμέσως μετά μιλώντας στους δημοσιογράφους δήλωσε τα εξής: «Μόλις άσκησα το εκλογικό μου δικαίωμα σε μια πολύ σημαδιακή για μένα μέρα. Κάτι που κρατώ από αυτή την μακρά προεκλογική εκστρατεία, είναι ότι ο κυπριακός λαός γνωρίζει και ξέρει πάρα πολύ καλά ποιο είναι το διακύβευμα των εκλογών, ποια είναι τα διλήμματα ενώπιον του.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση του κυπριακού λαού. Είναι πολυ σημαντικό αφού θέλουμε τα ίδια πράγματα να υπάρξει μαζική συμμετοχή στις κάλπες, η αποχή δεν είναι επιλογή, απλά διασφαλίζει την συνέχεια όλων αυτών που μας ενοχλούν και πιο σηματικό είναι η επόμενη μέρα να μας βρει όλους ενωμένους.

Τα προβλήματα, οι προκλήσεις δεν έχουν ούτε πολιτικό χρώμα, ούτε ιδεολογική προέλευση. και μπορούμε σαφώς καλύτερα μέσα από μια συλλογική προσπάθεια να ανταπροκριθούμε στις προσδοκίες του κυπριακού λαού. Το βασικό ζητούμενο αυτό είναι. Να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις προσδοκίες του κυπριακού λαού. Η συλλογικότητα είναι το ζητούμενο».