15:55 Κυριακή
26 Μαρτίου 2023

PHILENEWSGOALIN-CYPRUSPROPERTYCYPRUS-ISKARIERA
LIKEGOING OUTXRYSES SYNTAGESACTIVEPHILGROUP

Κολοκασίδης: Πυροτέχνημα η πρόταση Αβέρωφ για δημόσιες συζητήσεις

Πυροτέχνημα χαρακτήρισε την πρόταση Αβέρωφ Νεοφύτου για διοργάνωση δημόσιων συζητήσεων μεταξύ των υποψηφίων, ο Γιώργος Κολοκασίδης.

Σε ανακοίνωσή του ανέφερε:

Ο κ. Νεοφύτου θυμήθηκε μια βδομάδα πριν τις εκλογές να ζητήσει τη διοργάνωση δημόσιων συζητήσεων μεταξύ των υποψηφίων. Πρόκειται για ακόμα ένα προεκλογικό πυροτέχνημα του κ. Νεοφύτου, καθώς πρακτικά είναι σχεδόν αδύνατο να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο εγχείρημα.

Ο κ. Κολοκασίδης έχει δηλώσει εδώ και μήνες ότι είναι έτοιμος να παρευρεθεί σε συζήτηση για τις προεδρικές οποιαδήποτε μέρα και οπουδήποτε, ακόμα και αν έπρεπε να ακυρώσει προγραμματισμένες εκδηλώσεις. Άλλοι κρύβονταν, όχι ο κ. Κολοκασίδης.

Η πραγματικότητα είναι ότι οι τέσσερις υποψήφιοι της κομματοκρατίας έλαβαν και λαμβάνουν μεγαλύτερο χρόνο προβολής. Ιδιαίτερα για το κρατικό ραδιοτηλεοπτικό ίδρυμα, ο κ. Κολοκασίδης όπως και οι υπόλοιποι υποψήφιοι που δεν στηρίζονται από κόμματα, είναι σχεδόν… αόρατοι. Και το ΡΙΚ δεν το ελέγχει ούτε ο κ. Κολοκασίδης, ούτε οι ανεξάρτητοι υποψήφιοι. Το ελέγχει ένα διοικητικό συμβούλιο που διορίζεται από τα κόμματα. Αυτοί αποφασίζουν.