16:02 Κυριακή
26 Μαρτίου 2023

PHILENEWSGOALIN-CYPRUSPROPERTYCYPRUS-ISKARIERA
LIKEGOING OUTXRYSES SYNTAGESACTIVEPHILGROUP

Γ. Κολοκασίδης: Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια

Καταρχάς θα ήθελα να συγχαρώ τους Νίκο Χριστοδουλίδη και Ανδρέα Μαυρογιάννη για την επιτυχία τους στον πρώτο γύρο των Προεδρικών Εκλογών.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους πολίτες που με τίμησαν με τη ψήφο τους. Διότι ακολούθησαν τη συνείδηση τους γνωρίζοντας εξαρχής τη μεγάλη δυσκολία του εγχειρήματος.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα ήθελα να εκφράσω στη σύζυγο μου η οποία κατέβαλε γιγάντια προσπάθεια. Ευχαριστώ τα παιδιά μου που με στήριξαν καθόλη τη διαδρομή. Επίσης τον αδελφό μου που δεν έπαυσε στιγμή να είναι δίπλα μου όπως και την υπόλοιπη οικογένεια μου.

Ευχαριστώ τους επιτελικούς μου παραστάτες γιατί πάντα ήμασταν στην ίδια πλευρά αξιών και αρχών. Τελικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στο επιτελείο μου, στους φίλους μου και όλους τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου και με προσωπικές θυσίες, προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που επιδιώξαμε. Είμαστε περήφανοι όμως για την προσπάθεια. Στηρίχθηκε στις δικές μας δυνάμεις και τους ώμους ενεργών πολιτών. Δώσαμε τον αγώνα παραμένοντας πιστοί στις αξίες και θέσεις μας. Με διαφάνεια και ευθύτητα.Ξέραμε ότι κάθε τέτοιο εγχείρημα είναι δύσκολο.

Ξέραμε ότι η κομματοκρατία είναι πανίσχυρη. Παρά το αποτέλεσμα, ένα έχω να πω στους φίλους και υποστηρικτές του κοινού μας οράματος: να είναι περήφανοι για τη μάχη που δώσαμε.  Εύχομαι τα καλύτερα για την Κύπρο.