14:40 Κυριακή
26 Μαρτίου 2023

PHILENEWSGOALIN-CYPRUSPROPERTYCYPRUS-ISKARIERA
LIKEGOING OUTXRYSES SYNTAGESACTIVEPHILGROUP

Στεφάνου: Πάνω απ’ όλα η Κύπρος μας

«Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης έχει την εμπειρία, τη βούληση και την αποφασιστικότητα να ηγηθεί αυτή της τιτάνιας προσπάθειας για επανένωση του τόπου μας και του λαού μας», ανέφερε σε δήλωσή του ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

Την Κυριακή αποφασίζουμε για το μέλλον της πατρίδας μας.

Αποφασίζουμε ποιον εμπιστευόμαστε να αναλάβει το τιμόνι της χώρας μας και να διαχειριστεί τις μεγάλες προκλήσεις που βρίσκονται ενώπιόν μας.

Και πρώτα απ’ όλα το Κυπριακό. Για αποτροπή της διχοτόμησης που μας απειλεί. Για επίτευξη λύσης που θα τερματίζει την τουρκική κατοχή, θα απαλλάσσει τη χώρα μας από τις εγγυήσεις και τα επεμβατικά δικαιώματα της Τουρκίας. Για επανένωση του τόπου μας και του λαού μας.

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης έχει την εμπειρία, τη βούληση και την αποφασιστικότητα να ηγηθεί αυτή της τιτάνιας προσπάθειας.

Όπως επίσης έχει την εμπειρία, τη βούληση και την αποφασιστικότητα να ηγηθεί της προσπάθειας να πάρουμε την Κύπρο μας μπροστά σε όλους τους τομείς. Για μια ισχυρή και σταθερή οικονομία. Για μια ευημερούσα κοινωνία. Για μια πατρίδα που θα μας κάνει όλους υπερήφανους.

Το ήθος, η ειλικρίνεια, η μετριοπάθεια, η καθαρότητα των θέσεων και προτάσεων του Ανδρέα Μαυρογιάννη στηρίζουν την αξιοπιστία του και εγγυώνται την εφαρμογή του προγράμματός του.

Το ανεξάρτητο της υποψηφιότητας του Ανδρέα Μαυρογιάννη κινητοποιεί όλους τους ανθρώπους της χώρας μας που βάζουν πάνω απ’ όλα την Κύπρο μας και τους ανθρώπους της.

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

Τώρα είναι η ώρα της Κύπρου!

Τώρα είναι η ώρα του λαού μας!

Την Κυριακή, η Κύπρος μπορεί.

Μπορεί και πρέπει να κάνει ένα μεγάλο και αποφασιστικό βήμα προς το μέλλον.