15:25 Κυριακή
26 Μαρτίου 2023

PHILENEWSGOALIN-CYPRUSPROPERTYCYPRUS-ISKARIERA
LIKEGOING OUTXRYSES SYNTAGESACTIVEPHILGROUP

Μαυρογιάννης: Η υποψηφιότητα μου εμπνέει αίσθημα εμπιστοσύνης

Στο θέατρο που αγαπά θα βρεθεί το Σάββατο το βράδυ πριν τις εκλογές ο Αντρέας Μαυρογιάννης, με τη σύζυγο και τα παιδιά του, δήλωσε ο ίδιος στον ACTIVE, αφού όπως είπε ολοκληρώθηκε η προεκλογική εκστρατεία. Δήλωσε έτοιμος και αισιόδοξος ότι θα εκλεγεί την Κυριακή χωρίς να έχει πορευθεί σε ακραίους τόνους, σε μια προσπάθεια ποιοτικής αναβάθμισης του πολιτικού λόγου χωρίς να έχει υποσχεθεί οτιδήποτε για υπουργεία ή θέσεις. Καθοριστική είπε, είναι να δημιουργηθεί στους πολίτες ένα αίσθημα εμπιστοσύνης για το αύριο, κάτι σημείωσε, που μπορεί να προσφέρει η υποψηφιότητα του.

Με το Νίκο Χριστοδουλίδη «μας χωρίζει η αξιοπιστία να αναλάβουμε τη διακυβέρνηση του τόπου, την επόμενη μέρα» δήλωσε ο Αντρέας Μαυρογιάννης.

Δεν έχει καταρτίσει κατάλογο με Υπουργικό Συμβούλιο όπως είπε, αλλά ανακοίνωσε υπουργό Οικονομικών για να διασκεδάσει κάποιες ανησυχίες και να δώσει ένα δείγμα γραφής. «Έχουμε καταρτίσει με προσωπικότητες και συνεργάτες μου, ένα πολύ φιλόδοξο πρόγραμμα το οποίο αποσκοπεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωή των ανθρώπων, να προωθήσει το υγιές επιχειρείν, να διατηρήσει τη δημοσιονομική σταθερότητα και ταυτόχρονα να έχει επίκεντρο τον άνθρωπο».