16:14 Κυριακή
26 Μαρτίου 2023

PHILENEWSGOALIN-CYPRUSPROPERTYCYPRUS-ISKARIERA
LIKEGOING OUTXRYSES SYNTAGESACTIVEPHILGROUP

Μαυρογιάννης: «Η ώρα να μιλήσουν οι πολίτες»

Βόλτα στη Λεμεσό, πραγματοποίησε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Πλαισιωμένος από φίλους και υποστηρικτές του, ο Α. Μαυρογιάννης παραχώρησε δηλώσεις τονίζοντας ότι, «μετά από μία μακράν προεκλογική εκστρατεία, ομολογουμένως αρκετά κουραστική, ήρθαμε εδώ να πάρουμε μία ανάσα».

Αναφερόμενος στη Λεμεσό, υπογράμμισε πως είναι η πόλη του και την αγαπάει πάρα πολύ. «Επιστρέφω στο σπίτι μου, στην οικογένεια μου. Γύρω μου είναι πολλά μέλη της οικογένειας μου και πολλοί επιτελείς και συνεργάτες που με τιμούν σε αυτήν την τεράστια προσπάθεια που έχουμε καταβάλει», δήλωσε.

Συνεχίζοντας ανάφερε πως, αυτές οι μέρες είναι συνάμα και τραγικές. «Είναι πολύ δύσκολο για όλους μας να βλέπουμε σωρούς νέων ανθρώπων να φθάνουν στα κατεχόμενα, μετά από τους καταστροφικούς σεισμούς στην Τουρκία και στη Συρία. Είναι τραγικό να βλέπουμε όλα αυτά θύματα και όλον αυτόν τον ανθρώπινο πόνο», σημείωσε.

«Πρέπει να έχουμε όλοι συναίσθηση της ανάγκης να δείχνουμε την αλληλεγγύη μας και να εκτιμούμε το μέγεθος της καταστροφής και του ανθρώπινου πόνου. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είμαστε βοηθητικοί σε αυτό το δράμα των οικογενειών που υποδέχονται τα παιδιά τους νεκρά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην αυριανή ημέρα, τόνισε ότι είναι η ώρα να μιλήσουν οι πολίτες και ευχήθηκε σε όλους και σε όλες καλή ψήφο.