14:45 Κυριακή
26 Μαρτίου 2023

PHILENEWSGOALIN-CYPRUSPROPERTYCYPRUS-ISKARIERA
LIKEGOING OUTXRYSES SYNTAGESACTIVEPHILGROUP

A. Μαυρογιάννης: Ο τόπος μας αξίζει περισσότερα, θα παραμείνω ενεργός πολίτης

Τηλεφωνικώς συνεχάρη τον Νίκο Χριστοδουλίδη για την νίκη του στις Προεδρικές εκλογές, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης. Την ίδια ώρα τόνισε πως από εδώ και στο εξής θα είναι ενεργός πολίτης.

Σε δηλώσεις του ο κ. Μαυρογιάννη ανέφερε πως απόψε τελειώνει ένα μακρύ αλλά ωραίο ταξίδι, «ένα ταξίδι που είχα τη χαρά να γνωρίσω χιλιάδες ανθρώπους, να αντλήσω από τη σοφία τους και να μοιραστώ όνειρα και αγωνίες».

Την ίδια στιγμή ευχαρίστησε «τους συνοδοιπόρους, τους συνεργάτες, το μεγάλο κόμμα της αριστεράς. Η εμπιστοσύνη και η αγάπη τους με τιμά και με κάνει περήφανο. Λυπούμαι που δεν μπορέσαμε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες. Θέλω να συγχαρώ τον Νίκο Χριστοδουλίδη και να του ευχηθώ καλή δύναμη. Ευχαριστώ όλες και όλους».

Σημείωσε ακόμη πως ο ίδιος τηλεφώνησε στον Νίκο Χριστοδουλίδη για να τον συγχαρεί. Από τώρα και στο εξής θα είμαι ένας ενεργός πολίτης, σημείωσε, όπως θέλω να πιστεύω ότι είμαστε όλοι εδώ.

«Αυτό που έγινε είναι ότι με εμπιστεύτηκε ένα μεγάλο ποσοστό του κυπριακού λαού, αλλά δεν θεωρώ ότι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν ένα επίπεδο, που έχουν αποφασίσει με βάση τη σοφία τους, την καρδιά τους και εναπόκειται σε αυτούς να είναι ενεργή πολίτες για το μέλλον του τόπου. Στον νέο Πρόεδρο θα του έλεγα να προσέχει την επανένωση του τόπου μας, η χρηστή διοίκηση, οι κανόνες και η δημοκρατία μας. Ο τόπος μας αξίζει περισσότερα, οι άνθρωποι μας αξίζουν πολύ περισσότερα» κατέληξε.